|
Reszeljünk Burgonyát a Koronaőr Kisvendéglőben
Készítünk : "Köretként" sütünk hozzá fokhagymás tarja szeletet , pácolt csirke mellet . Mindezt leöblíthetjük finom Tokaji borokkal. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő vendéget!
Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére |
Legfrissebb bejegyzések:
2016-07-01
Apródképző Nyári Tábor 2016 | részletek A nagy érdeklődésre való tekintettel 2016. augusztus 15-től 18-ig "Apródképző Nyári Tábor" indul pedagógus felügyelettel, várismertetővel, túrákkal, ingyenes várlátogatással,...
2015-12-04
"Élő Vár Zemplénben" című kiemelt turisztikai projekt bemutatása | részletek FÜZÉRI FELSŐVÁR TURISZTIKAI HASZNOSÍTÁSA,RÉSZLEGES MŰEMLÉKI REKONSTRUKCIÓJA A rekonstrukció célja, hogy Füzér vára – a 16-17. századból fennmaradt gazdag tudásanyag felhasználásával...
2015-10-15
»» minden bejegyzés
Örökségturisztikai és kulturális rendezvényközpont a tolcsvai Szirmay–Waldbott-kastélyban | részletek A HEGYALJAI ÉLET SOKSZÍNŰSÉGE A MÚLTBAN ÉS A JELENBEN A Világörökségi védettséget élvező Tokaj-hegyaljai Kultúrtáj részét képező Tolcsva Községben álló Szirmay—Waldbott-kastély... |
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió
|